17:00

Eskilsminne IF

Referat: Vejby IF - Eskilsminne IF

Söndagens uppskjutna match mot serieledande Eskils blev en tät och intensiv fight.
Eskils har ett relativt ungt lag med ett par spelare som nyligen spelat i div1 så vi sattes snabbt på prov och redan efter 2 minuter gjorde Eskils 0-1, efter ett mönsteranfall.
Men vi tuggade oss in i matchen och första halvlek var jämn och vi skapade några hyfsade lägen utan att lyckas kvittera.
I början av andra halvlek tog vi över mer och mer av spelet och kvitterade på en frispark där Marcell lyfte in bollen till Alex som säkert nickade den i mål!
Vi fortsatte att skapa chanser genom att ta oss runt på kanterna och var så nära att göra 2-1 men i anfallet efter lyckades Eskils, med knapp marginal, rulla in 1-2 i stället.
Eskils började bli trötta och vi trummade på så 2-2 var logiskt när Gurra satta dit den assisterad av Alex.
Matchen var inne i de sista minuterna när Eskils fick en mycket tveksamt dömd straff och gjorde 2-3. Som kompensation gav sen domaren oss en straff när Rossander trillade lätt i straffområdet men tyvärr kunde vi inte förvalta den och matchen slutade 2-3.
Det kändes riktigt surt för vi gjorde en av våra bästa matcher och var absolut värda minst 1 poäng…..

Nu är det bara att träna på under sommaruppehållet och komma ännu starkare i augusti när serien drar igång igen!